18 juli 2013

Donderdag met de Vierdaagse in Berg en Dal.

De derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse, de dag van Groesbeek en de Zevenheuvelenweg, was opnieuw een mooie, maar warme dag. 39.755 deelnemers kwamen weer terug op de Wedren, helaas moesten 964 deelnemers opgeven. Traditioneel was de gemeente Ubbergen weer present in Berg en Dal, waar ze aan het randje van de gemeente, samen met de CV de Berggeiten, weer een “feestje bouwden” en waar de lopers begroet werden door burgemeester Paul Wilbers, wethouder Ria Barber en anderen. Ook Commissaris der Koning Clemens Cornielje was aanwezig om samen met burgemeester Wilbers de lopers toe te zwaaien. Zelfs burgemeester Hubert Bruls van de gemeente Nijmegen was nog enige tijd op het “bordes” van Ubbergen aanwezig. Morgen is de vierde en laatste dag, welke  de  39.755 lopers voert via de pontonbrug in Cuijk, over de Via Gladiola terug naar de Wedren. Het wordt net iets minder warm dan vandaag. zie de foto’s

DSC_1835

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.