15 juli 2013

Ontvangst Vierdaagselopers gemeente Ubbergen in gemeentehuis.

Maandagavond werden de vierdaagselopers uit de gemeente Ubbergen, inclusief die lopers, welke in hotels en op campings in de gemeente Ubbergen staan, ontvangen op het gemeentehuis van Ubbergen in Beek. Velen hadden daar gehoor aan gegeven en lieten zich verrassen door de geanimeerde toespraak van de burgemeester, Paul Wilbers. Hij wees hen op donderdag, de Dag van Groesbeek, welke eigenlijk de Dag van Ubbergen, is geworden, waar alle gasten in Berg en Dal uitgenodigd worden om samen met de Ubbergenaren het grote Vierdaagsefeest te vieren. Voor elke loper was er een veiligheidsvestje met het  logo van de gemeente Ubbergen en consumptiebonnen voor het pleinfeest in Berg en Dal op donderdag tijdens de doorkomst van de Vierdaagse. En natuurlijk moest het hele gezelschap nog even samen op de foto. Daarbij was ook Tim Janssen uit Ooij aanwezig. Hij wordt op 14 december 12 jaar en is daarmee de jongste Ubbergse loper. zie de foto’s

DSC_8768 groepsfoto lang TEKST

Klik op de foto voor een vergroting.