14 juli 2013

Pieter van Iersel overleden.

DSC_7789 Pieter van Iersel (Small)

Zaterdagavond werd tijdens de Vierdaagsemis in de Hubertuskerk van Ooij bekend gemaakt, dat onze oud-diaken Pieter van Iersel in de nacht van donderdag op vrijdag  is overleden (12 juli). Zijn uitvaartmis is a.s. zaterdag om 10.00 uur in de Hubertuskerk te Ooij. Aansluitend zal de crematieplechtigheid in besloten kring plaats vinden.Wij wensen zijn vrouw Tineke en kinderen, kleinkinderen en de rest van de familie en vrienden heel veel sterkte.

Pieter van Iersel is een aantal jaren diaken van de RK parochie H. Hubertus in Ooij geweest ( van 1 oktober 1989 tot 1 augustus 1994) , waar hij zijn werkzaamheden samen met pastoor Buijs uitoefende. Als gevolg van een ernstig ongeval op de St. Hubertusweg in Ooij, moest hij daarna zijn werkzaamheden als diaken beëindigen. Pieter is 78 jaar geworden. zie de overlijdensadvertentie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.