14 juli 2013

Feestje 100 jaar jong

Zaterdag 20 juli wordt onze dorpsgenote mevrouw Voerman uit Ooij 100 jaar. Dit is een bijzondere gebeurtenis in onze gemeenschap. Een aantal verenigingen en bedrijven hebben de handen ineen geslagen en een feestje georganiseerd, dat ze samen met jullie allemaal willen vieren. Ze willen graag met jullie mevrouw Voerman feliciteren met het bereiken van deze prachtige leeftijd. Iedereen is op zaterdag 20 juli tussen 16.00 uur en 18.00 uur welkom in “Zaal de Vink”te Ooij. De organisatie is in handen van Schutterij Eendracht Ooij, Muziekvereniging De Ooijse Toekomst, Carnavalsvereniging De Deurzakkers, Spar Looijschelder en café-cafetaria-zaal de Vink.

DSC_5858 (Small)

2 Responses to Feestje 100 jaar jong

  • Mijn prachtige oma, veel warme herinneringen aan haar, ze is 100 jaar geworden.
    Helaas kon ik er door omstandigheden niet bij aanwezig zijn maar ze was in mijn gedachten.

  • Oma op een andere manier kan ik u niet bereiken. Maar Moeke van harte gefeliciteerd met uw 100.ste levensjaar menigeen zegt wat een krasse dame Als je zegt dat ze 80 is geloof ik het ook. Wat is haar geheim Dan moet ik bekennen ik weet het niet. Maar ze komt uit een sterk geslacht Of dat voor mij ook weggelegd is kan ik alleen maar een ? Plaatsen Nogmaals van harte
    Groetjes Joke en Loed 😀

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.