13 juli 2013

Kunst in de werkplaats. (Millingen aan de Rijn)

De werkplaats geveegd en de beelden geplaatst. In de geur van teer en hout exposeren, Gé Berns, Oosterhout; Anja Middelkoop, Millingen aan de Rijn en Kees van Raaij, Millingen aan de Rijn.  Vanaf zondag 14 juli 13.00 uur is de werkplaats op de werf van de Millingse Liburna geopend. Daarna ook gedurende de openingstijden van de Liburna.   Rijndijk 19, Millingen aan de Rijn  U bent van harte welkom!  Op deze middag zijn er extra activiteiten georganiseerd naar aanleiding van de geboortedag van de Godin Rufia Materna.  Er zijn o.a. lezingen en er is een kok die u meer kan vertellen over de oude Romeinse keuken. Tip:  Als u in de werkplaats bent geweest kunt u uw reis ( ri. Nijmegen) vervolgen naar TelpostMillingen. Op dit moment werkt  Milian van Stokkum op deze schitterende locatie aan de Rijn. U kunt gewoon bij haar binnenwandelen.  De Telpost is ieder weekend geopend van 11.00 – 16.00 uur. Voor meer info: www.Telpost Millingen.nl. Op deze site plaatsten de kunstenaars dagelijks foto’s van het werkproces. Op de foto een deel uit het werk “Draagbaar” van Anja Middelkoop.

AO (Medium)