13 juli 2013

4 Daagsecampings in de Ooijpolder worden weer bevolkt

De Vierdaagsecampings in de Ooijpolder worden weer bevolkt. Het drukste was het vanaf ongeveer bij de camping “De Grote Kat” in het buurtschap “De Tien geboden” in Ooij. Daar reed het af en aan en was het al gauw een drukte van belang. Op de camping “Buitengast” in Persingen was het nog rustig, daar komt men pas op zondag 14 juli vanaf 10.00 uur en op de camping van Dorus Janssen, de Weijde Blick,  in Persingen liep het ook al aardig vol. Overigens zijn de campings dit jaar niet vol. Er zijn deze keer minder gasten dan vorig jaar. zie de foto’s.

DSC_8239 Grote KatIn de rij voor camping De Grote Kat bij de Tien Geboden in Ooij.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.