9 juli 2013

Big Band bespeelt Bevrijdingsmuseum!

Liefhebbers van big bandmuziek opgelet: donderdag 11 juli a.s. Van 19.30-21.30 uur speelt de Britse Aylesbury Music Centre Big Band in het Bevrijdingsmuseum te Groesbeek. Op één van de mooiste locaties van Nederland tussen heuvels en bossen kunt u onder het genot van prachtige muziek van dit schitterende uitzicht genieten. De band zal naast zijn indrukwekkend brede repertoire de tonen doen klinken van muziek uit de bevrijdingsjaren en de periode van wederopbouw.  De Aylesbury Music Centre Big Band met een gemiddelde leeftijd van 16 jaar, speelt o.l.v. Nick Care. Nu al zijn ze één van de succesvolste jazzacts in hun vaderland Groot Britannië. De band won namelijk al 28 nationale prijzen waaronder 4x de BBC National Big Band Competition alsook de ‘Outstanding Performance Award’ van het Montreux Jazz Festival. In het Bevrijdingsmuseum zal deze jeugdige Britse Big Band o.a. uit het repertoire spelen van Benny Goodman, Cab Calloway, Count Basie, Duke Ellington en Glenn Miller.

Aylesbury Big Band3