4 juli 2013

Wisseling AED in Berg en Dal

Op donderdag 4 juli is de AED (defibrillator) van de Stichting AED beheer Ubbergen, welke in de Stollenbergflat in de hal van bok B (nrs. 92-138) hing, in het bijzijn van de bewoonster mevr. Els Blessing-Assman en de heren Paul Hubbers (manager) en Pieter Paul Schellekens (woonconsulent) van woningcorporatie Oosterpoort, alsmede mevr. Leny Rikken van de Stichting AED Beheer Ubbergen, omgewisseld met de AED van Oosterpoort. Deze AED hing tot voor kort in het kantoor van Oosterpoort in het Kulturhus te Beek, maar was daar overbodig geworden, omdat het kantoor was verhuisd naar Groesbeek. In het Kulturhus zelf is al een AED aanwezig en zo werd gezocht naar een passende plek voor dit apparaat, dat alleen binnen opgehangen kan worden. Daarom werd deze geruild met het apparaat in Berg en Dal, zodat deze weer op een andere plaats in de gemeente Ubbergen opgehangen kan worden. De kast voor dit apparaat is reeds besteld en er wordt gezocht naar een passende plaats. De Stichting AED is erg blij met deze gift van Oosterpoort. De mensen die zich al opgegeven hebben voor de cursus reanimatie, welke in september begint, krijgen t.z.t. bericht over hoe het verder gaat en andere belangstellenden kunnen zich nog opgeven bij Ineke van Hattem, 024-6843423 van de Stichting AED beheer Ubbergen. zie de foto’s

DSC_4830 AED

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.