4 juli 2013

Natuurontwikkeling op de Vlietberg in de Ooijpolder

Al geruime tijd is men bezig met de natuurontwikkeling in het buitengebied van de Ooijpolder, de Ooijse Graaf en de Groenlanden. Dt gebeurt in beheer van Staatsbosbeheer in opdracht van de provincie Gelderland. Op de Vlietberg, aansluitend aan het gebied van de Oude Waal is men bezig een nieuw moerasgebied aan te leggen en daarvoor moet er heel wat grond verzet worden. Grote trucks met opleggers rijden af en aan en soms is de Ooysedijk net iets te smal voor twee van die voertuigen om bij elkaar langs te rijden, waardoor er één moet wachten. Ook is op de Ooysedijk een extra bord geplaatst waarop de vrachtwagens (waarschijnlijk de bestuurders) wordt gevraagd op de voetgangers en fietsers te letten. zie de foto’s

DSC_4961 moeras

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.