26 juni 2013

Presentatie boekje Ooijt vertelt in de Sprong

Woensdagmiddag vond in dorpshuis De Sprong te Ooij de presentatie plaats van het boekje “Ooijt vertelt” plaats. Dit gebeurde in aanwezigheid van de schrijvers, de vertellers en andere belangstellenden. “Ooijt vertelt” is de tweede in de reeks over Ooij (de eerdere was: “Er was Ooijt”) en de vijfde in de dorpenreeks en past in de serie over alle kerkdorpen van de gemeente Ubbergen. Het komt voort uit het project Verhalen Vertellen. Dit is een samenwerkingsproject van de Openbare Bibliotheek Gelderland-Zuid, de Have Notre Dame des Anges, het ROC, het Centrum  voor Ontmoeting in Levensvragen (COiL) en de gemeente Ubbergen. Hierin werd een aantal mensen gestimuleerd hun eigen verhaal te vertellen met de boekjes als blijvende herinnering. De presentatie was in handen van Paul Ekelschot en hij kreeg het eerste exemplaar aangeboden uit handen van wethouder Leidy van der Aalst. zie de foto’s.
DSC_1919_Ooijt_vertelt
Het boekje “Ooijt vertelt” met verhalen en interviews is voor € 3,00 te koop bij de bibliotheek.