25 juni 2013

Weer inbraak Spar Leuth

DSCF2602_copy_copyNa de vorige inbraken op 14 december 2011 en 4 april 2012 bij de supermarkt van Spar Looijschelder in Leuth, waarbij voor veel geld aan rookwaren was meegenomen, vond er in de nacht van 23 op 24 juni opnieuw een inbraak plaats in deze supermarkt. De daders hadden om binnen te komen een stoeptegel door de winkelruit gegooid, maar konden in de winkel zelf niet meer bij de rookwaren komen. Dat was na de vorige keer extra beveiligd met een rolluik en dus moesten ze met lege handen vertrekken. Wel lieten ze, door deze actie, de Spar achter met veel schade. Waarschijnlijk zijn er vijf personen geweest met een auto, die veel lawaai maakte, waarbij aan een sportuilaat wordt gedacht. Na de melding hebben zeven eenheden van de politie in de omgeving gezocht maar de daders zijn niet meer aangetroffen. De politie verzoekt getuigen zich te melden op telefoonnummer 0900-8844.