22 juni 2013

Theatervoorstelling Contact op Kalorama

Tweeëntwintig acteurs van theatergroep ‘Mooi Uitzicht’ voerden op 20, 21 en 22 juni 2013 drie theatervoorstellingen op. Deze acteurs zijn allen cliënten van het Centrum voor Doofblinden op Kalorama. De voorstelling was een compilatie van diverse scenes, gespeeld op meerdere locaties op het Kalorama-terrein, onder regie van activiteitenbegeleider Casper Schimmel. Het thema van de voorstelling was ‘Contact’. Want contact maakt het leven waardevol. Contact met anderen biedt troost, liefde en kracht. Maar contact maakt het leven soms ook lastig. Ieder beziet de zaken toch op de eigen manier. Een conflict is snel geboren. Sommigen bloeien op in contact met mensen, anderen zijn verlegen of soms zelfs liever alleen. De spelers van ‘Mooi uitzicht’ zijn zich altijd bewust van de moeilijke kanten van contact. Want door een auditieve en/of visuele beperking is het contact met de buitenwereld automatisch moeilijker. Daarom juist hebben de spelers een prachtige voorstelling kunnen maken over dit thema. Met verhalen over troost, teleurstelling, liefde en zelfs haat. zie de foto’s van zaterdagmiddag

DSC_0737_Kalorama