21 juni 2013

Afscheid Harrie Lindeman St Laurentiusschool Kekerdom

Vrijdag nam Harrie Lindeman, directeur van de Sint Laurentiusschool in Kekerdom, afscheid van zijn leerlingen. Dit gebeurde met een optreden door die leerlingen in de aula van de school annex Kulturhus in Kekerdom. Dezelfde middag werd er ook een afacheidsreceptie gehouden in dezelfde ruimte. Harrie gaat met “pensioen” maar gaat nog niet helemaal weg. Tot aan de grote vakantie blijft hij nog gewoon werken, maar hij wilde niet op de laatste dag afscheid nemen, omdat dan groep 8 ook al haar afscheidsfeest heeft. Harrie wordt opgevolgd door Saskia Tissen, directeur van basisschool ’t Bijenveld in Leuth, die deze school er bij gaat doen. zie de foto’s.
DSC_0088_Kekerdom
Op de foto de scheidende (Harrie Lindeman)  en de nieuwe directeur (Saskia Tissen).