11 juni 2013

Team De Kunning heeft de top bereikt

De strijd tegen de ziekte A.L.S. van Team De Kunning heeft afgelopen week zijn hoogtepunt bereikt. Het begon allemaal vrijdag 31 mei, waar het team nog € 1.100 moest ophalen om het financiële doel te bereiken en dat terwijl het eerste deel van het team die nacht klokslag 12.00 uur zou vertrekken. Met behulp van Facebook, Twitter, vrienden en familie is er een eindsprint ingezet, waardoor de financiële doelstelling van € 13.500 behaald werd. Anderhalf uur, voordat het team zou vertrekken. 5 Maanden geleden hadden we niet durven dromen, dat we zoveel geld zouden ophalen. We hebben het gered met dank aan alle donateurs. En het gaat nog verder. Tot 15 juli kun je inktcartridges inleveren bij het TEM tankstation in Millingen en tot 1 september kan je doneren via deelnemers.tourduals.nl/team/56. zie de foto’s van Hans Driessen

Team_op_Mont_Ventoux

Op naar de € 15.000,-

Om klokslag 12.00 uur volgde er een emotioneel maar ook een mooi afscheid. Een week lang werd huis en haard verlaten om die rotziekte aan te pakken. Onder toeziend oog van een groot aantal supporters vertrok de eerste groep. Om het kamp op te bouwen. 4 dagen later volgde de rest van het team. Vrijdag 7 juni was de volgende uitdaging. Een uitdaging, die een stuk zwaarder was dan het behalen van ons financiële doel: het beklimmen van de Mont Ventoux. En… het is gelukt.          Alle teamleden zijn, op spierpijn en een paar blaren hier en daar na, heelhuids aan de top van de Mont Ventoux gekomen. Met hulp van onze crew, de supporters langs de kant, jullie steun en in ons achterhoofd Henk  “De Kunning” Hendriks hebben we de Mont Ventoux kunnen bedwingen..!

Het was voor ons een geweldige ervaring, die we geen van allen hadden willen missen. Maar hier stopt onze strijd tegen A.L.S. niet. We gaan verder, let op ons…!

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: SUPER BEDANKT voor jullie steun en support!

 

Paul Hendriks, captain Team De Kunning

Foto: Hans Driessen