11 juni 2013

Steenheuvelsestraat met feestje geopend.

Maandagavond is de Steenheuvelsestraat in Leuth met een feestje bij cafe-restaurant De Rosmolen in Leuth officieel geopend. Er was een springkussen voor de jeugd en binnen kon men een aantal zaken bekijken, die bij de wegwerkzaamheden en de vervanging van de riolering waren gevonden, terwijl er vragen gesteld konden worden  aan de betrokken instanties. Namens de gemeente was wethouder Ria Barber aanwezig. Maar er werden ook foto’s vertoond, van hoe het was. Een aantal bezoekers hadden een officiële handeling verwacht, bijvoorbeeld het doorknippen van een lint of “een fles champagne over de weg gooien”, maar dat zat er deze avond niet in. Daarom werd er een klein feestje gebouwd op het terras van de Rosmolen en daar zijn de mensen van Leuth erg goed in. Het weer was goed en het bier smaakte en zo werd het toch gezellig. zie de foto’s
DSC_5838_steenheuvel_Labohm