11 juni 2013

Dopjesactie voor Blindegeleidehonden.

Sinds vandaag staat er in de hal van PLUSsupermarkt Nico de Witt in Beek weer een doos, waar bezoekers hun dopjes van van pakken e.d. in kunnen deponeren. Daarin zijn alle plastic dopjes welkom. De vorige doos werd daar door een onbekende weggehaald en is nog steeds spoorloos. Er is op dit moment een “dopjesactie”aan de gang, voor de puppy’s van Blindengeleidehonden. Met uw steun en de dopjes kunnen weer nieuwe honden worden aangeschaft. Daarom vraagt Rina Gartsen uit Beek, die zelf getrouwd is met een slechtziende man, om de dopjes te bewaren en in de doos te gooien. De actie is voor het KNGF Blinde Geleide Honden. (En wie weet, komt ineens de vorige doos zomaar spontaan weer terug, als men leest, waar het echt voor is)

Blinde_geleide_hond