9 juni 2013

Midzomerfeest in Berg en Dal

Zondagmiddag werd r van 15.00 tot 19.00 uur  het door “Berg en Dals Bloei”georganiseerde Midzomerfeest gehouden op het Hamersveld in Berg en Dal. Er waren attracties opgesteld en er kon geknutseld worde, terwijl ook voor een hapje (BBQ) en een drankje werd gezorgd. Tevens was er een gezamenlijk optreden van een “gezelligheidskoor” bestaande uit het gemengd koor van Berg en Dal en een deel van het Emmakoor, alsmede van mensen van verzorgingshuis De Vijverhof (Liederentafel met gitarist). Dit stond onder leiding van Frans Geertsen.  De bewoners van de Vijverhof moeten in de toekomst meer aansluiting zoeken bij de reguliere verenigingen en activiteiten in Berg en Dal omdat, door bezuinigingen, gekort gaat worden op de activiteiten. Het weer was de organisatie en bezoekers gunstig gezind en er was een behoorlijk opkomst, hjoewel de organisatie op meer gehoopt had. Maar toch waren ze tevreden. zie de foto’s.

DSC_5503_Midzomerfeest