7 juni 2013

Voorrang in Beek

Sinds enige tijd is de verkeerssituatie op de Verbdingsweg in Beek veranderd. In februari al behoorde ook het eerste deel van deze weg bij de 30 km zone. Maar de hele Verbindingsweg was voorrangsweg. Dat is nu anders en begint de voorrangsweg pas bij de Baron van Voorst tot Voorststraat. Het verkeer dat nu uit de Waterstraat komt en van rechts komt, heeft daardoor nu ook voorrang. Voor veel automobilisten was dit  en is dit onduidelijk. Daarom zijn er nu extra waarschuwingsborden geplaatst ter hoogte van het John Foleyplantsoen. Ondanks dat is het voor veel automobilsten nog niet duidelijk want er wordt maar weinig voorrang verleend. zie de foto’s

DSC_2760_vorrang DSC_2771vorrang

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.