7 juni 2013

Kledingreparatiebedrijf in Beek gestart.

In Beek, aan de Rijksstraatweg 213 is onlangs een kledingreparatiebedrijf van start gegaan onder de naam : “Samim Kledingreparatie”.  Aminullah Samim en zijn vrouw Ghul Djan runnen het bedrijfje en dit is de tweede winkel met deze naam. Ongeveer 3 jaar geleden begonnen ze met een winkeltje in Cuijk en dat bleek een gat in de markt te zijn. Het bedrijfje liep zo goed, dat men overwoog om ook in hun woonplaats Beek een dergelijk bedrijfje te beginnen en toen de voormalige boekwinkel aan de Rijksstraatweg, i.v.m. de verhuizing naar Museum Mooi Nederland vrij kwam, was dat een uitdaging. Nu runt mevrouw Samim daar het kledingreparatiebedrijfje en direct al kwamen er diverse klanten. Beiden hebben verstand van zaken maar vooral Aminullah Samim heeft veel kennis als het om textiel ( kleding, gordijnen, kussens/dekens etc etc. ) gaat.  Met de juiste timing van de crisis is de werkdruk van hem verhoogd en daarom heeft hij de hulp van zijn vrouw ingeschakeld met als resultaat dit nieuwe winkeltje. Daar kunnen klanten voor alle situaties terecht als het gaat om textiel en aanverwante artikelen. Daarnaast is Samim met een nieuw project bezig. Dat is het bekleden van autostoelen e.d. . Er is het afgelopen weekend al in Ooij (daar heeft de familie 8 jaar gewoond) en Leuth gefolderd, waarbij tevens de tijden en de prijzen kenbaar gemaakt werden en natuurlijk wat er allemaal gemaakt kan worden. zie de foto’s.

DSC_3568_Samim