4 juni 2013

Aanrijding motor met tractor Ooijse Bandijk in Ooij

Vanmiddag vond op de Ooijse Bandijk in Ooij een aanrijding plaats tussen een motorrijder een een tractor met aanhangwagen. Beide voertuigen  kwamen vanuit de richting Ooij en reden in de richting Nijmegen. Ter hoogte van de voormalige steenfabriek van Robert Jansen wilde de tractorbestuurder de inrit naar het terrein van Staatsbosbeheer indraaien en stopte daar om het hek open te maken. De 60 jarige motorrijder uit Nijmegen haalde hem op dat punt nog in en botste met zijn motor tegen het linker voorwiel van de tractor, waardoor hij met zijn motor ten val kwam. Politie en ambulance waren ter plaatse. De motorrijder is met onbekend letsel (hij was goed aanspreekbaar) naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse van de Politie) heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht. zie de foto’s.

DSC_0955_tractor_motor