3 juni 2013

Diploma s keeperstraining uitgereikt in Beek

Zondag werden in Beek de diploma’s voor de keeperstraining uitgereikt. Deze dag was ook de laatste training en alle keepers hebben hun diploma uitgereikt gekregen op de sportvelden van BVC’12 te Beek. Er was veel belangstelling van  alle ouders, opa’s en oma’s en andere familie. Alle keepers en ouders gaven tijdens de laatste training aan,  dat ze merkten,  dat de keepers beter zijn gaan keepen en dat is natuurlijk de doelstelling van de keepersschool. Van de huidige groep zijn er inmiddels 10 keepers, die hebben aangegeven te willen door gaan en mee te doen met de volgende cursus. Daarbij zijn er ook alweer 2 nieuwe aanmeldingen binnen van keepers, die in het najaar voor de eerste keer gaan deelnemen. Dit is voor de trainers van de keepersschool een extra stimulans om op dezelfde voet door te gaan en daarmee keepers uit de regio zich te laten ontwikkelen. Voor keepers tussen de 6 en 18 jaar, die zich willen ontwikkelen in het keepersvak, is het nu mogelijk om zich via de site www.keepersscholen.nl aan te melden voor de najaarscurcus. Op het einde van de curcus krijg je, net als de huidige keepers, zo’n mooi diploma en belangrijker nog, je zal nog een betere keeper zijn dat je nu al bent. Voor vragen kan er altijd contact op worden genomen met hoofdtrainer/locatieleider Roy Verstege 024-3483199/06-10063097. Zie de foto’s van Herman Leensen.

DSC_6834_keepersschool