2 juni 2013

Berg en Dalse Jan Janssen koning van de BUB.

Voor het eerst in de geschiedenis van de schutterij B.U.B (Beek- Ubbergen- Berg en Dal) heeft een rasechte Berg en Daller zich tot koning geschoten van deze schutterij. Jan Janssen, vorig jaar nog carnavalsprins van de Berggeiten uit Berg en Dal was dit jaar de enige kandidaat voor het koningsschot in Beek en hij schoot met het 260e schot de vogel naar beneden. Tijdens de komende kermis en schuttersfeesten in Beek zal hij als de nieuwe koning van BUB worden geinstalleerd. Bij het jeugdschieten prolongeerde de huidige jeugdkoning Jurre Verheijen zijn titel door met het 53e schot de vogel naar beneden te schieten. Jan zijn streven is om als koning de diverse dorpen bij elkaar te brengen. zie de foto’s (komen nog meer)

DSC_0282_Jan_Janssen

 

Uitslagen:

Bij de jeugd:

1e prijs, de kop: Bram v/d Hoge

2e prijs, de rechter vleugel: Lise v/d Hoge

3e prijs, de linker vleugel: Niels Groothuijse.

Bij de dames:

1e prijs, de kop: Tinie Derks

2e prijs, rechter vleugel: Birgit Cremers

3e prijs, linker vleugel: Tinie Derks

Bij de heren:

1e prijs, de kop: Jos Bailly

2e prijs, rechter vleugel: Claas de Witt

3e prijs, linker vleugel: Coos Lamers