28 mei 2013

Motorrijder uit de bocht op Zevenheuvelenweg Groesbeek

Een motorrijder is dinsdagavond rond 20.40 uur op de Zevenheuvelenweg in Groesbeek ernstig gewond geraakt . De motorrijder kwam uit de richting Berg en Dal en vloog vervolgens in de bocht nabij de Golfbaan uit de bocht, waarbij hij een verkeersbord raakte om daarna over een afscheiding in de bosje terecht te komen. Diverse hulpverleners waren ter plaatse, waaronder ook de Traumahelicopter. De bestuurder is met de ambulance, onder politiebegeleiding, naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen gebracht. De VOA van de politie (Verkeers Ongevallen Analyse) kwam ter plaatse en stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. De motorrijder was met meerdere motorrijders onderweg. zie de foto’s. De motorrijder , afkomstig uit Siebengewald, is op 6 juni aan zijn verwondingen overleden.

DSC_7267_motorongeval

zie atikel en video 112 Nijmegen.