25 mei 2013

Strange Go treedt op in Kranenburg

De band Strange Go trad zaterdagavond op in Caféhaus Niederrhein in Kranenburg. De muziek was op het overdekte perronDe Strange Go speelde vanaf circa 21.30 uur. Na een rustperiode van ruim tien jaar hebben de leden van deze roemruchte formatie uit Beek en de Ooijpolder  een jaar geleden de instrumenten uit het vet gehaald en de stemmen gesmeerd om nummers al Go like Elijah, Raining Men, Banger Hart, You, Think, Summer in the City en nog  veel meer ten gehore te brengen. Weet u nog: met  optredens in onder meer Hong Kong, Kenia, Amerika,  Costa Rica, Duitsland en Frankijk en op de TV (Passage) haalde de Strange Go destijds regelmatig het nieuws. Ook werd ooit de Zilveren Microfoon van Nijmegen gewonnen.  Oude glorie inderdaad, die overigens  niet vergaan is. En zo gingen ze zaterdag op de internationale toer. zie de foto’s.

DSC_5341_Strange_Go