25 mei 2013

75e Kaloramamars op zaterdag

Vandaag, zaterdag,  werd voor de 75e maal de Kaloramamars gehouden met als startpunt het Kulturhus in Beek. De weersomstandigheden waren perfect en er waren weer veel deelnemers. De tocht liep over Nederlands en Duits grondgebied.  Totaal waren er de eerste dag 1195 deelnemers , dat is ruim 200 meer dan vorig jaar op de eerste dag. Er was veel waardering voor het uitgezette parcours. De lopers konden kiezen voor diverse afstanden te weten 5, 10, 20, 30 of 40. Als herinnering ontvingen alle deelnemers een speciale medaille ivm de 75ste Kalorama wandeltocht.  Zondag kan men opnieuw starten in Beek voor de tweede dag. Tijdens de mars op zaterdag werd er bij Kalorama zelf, buiten de eigen “Huisband” ook nog muziek gemaakt door de drumfanfare van schutterij B.U.B. zie de foto’s.

DSC_4196_Kalorama