24 mei 2013

Ministersbijeenkomst Euregio Rijn-Waal in Kleef

Donderdag vond in het Euregio-Forum in het Duitse Kleef een ontvangst plaats naar aanleiding van de Nederlands-Duitse regeringsgesprekken, die op deze dag in Kleef plaats vonden. Eregasten waren Ronald Plasterk, Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de Minister van Bijzonder Aangelegenheden van de Bondsrepubliek Duitsland, Ronald Pofalla  en de Secretaris-Generaal van het Ministerie van Algemene Zaken, Kasja Ollongren. Tijdens deze bijeenkomst werden diverse facetten van de grensoverschrijdende samenwerking aan de vertegenwoordigers van de Nederlandse en Duitse regering gepresenteerd, waarbij het zwaartepunt lag bij de thema’s onderwijs, arbeidsmarkt, gezondheidszorg en openbare orde en veiligheid. zie de foto’s.
DSC_3099_ministers