20 mei 2013

Repair Cafe Beek 8 juni in Kulturhus

Wie zijn spullen repareert hoeft ze niet weg te gooien en dat scheelt afval!
Plaats: Kulturhus Roerdompstraat 6 Beek

Vanaf 11:00 tot 14:00 uur is iedereen welkom met zijn kapotte spullen, zoals reparaties van elektrische apparaten, kledingreparaties, lijmklusjes. Ook kleine reparaties aan fietsen en rollators behoren tot de mogelijkheden.

Deskundige reparatievrijwilligers proberen samen met u zoveel mogelijk spullen van de afvalberg te redden.
Gereedschap en reparatiemateriaal zijn aanwezig. Het is de bedoeling dat mensen meekijken met de reparatie en waar mogelijk zelf aan de slag gaan.

Ook wie niets heeft om te repareren, is van harte welkom om mee te helpen bij een reparatie van iemand anders of voor een gezellig praatje. Inspiratie opdoen kan ook: op de leestafel liggen boeken over repareren en klussen ter inzage. Repair Café gaat niet alleen om het repareren van spullen, maar ook om mensen uit Beek samen te brengen en te verbinden.

Voor meer informatie:
Ruud Jansen 024 6843969
repaircafebeek@upcmail.nl
zie ook http://repaircafe.nl/nijmegen/ en www.repaircafe.nl

Repair Café Beek is een initiatief van Transition Town Nijmegen en Milieudefensie en wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Repair Café, het Kulturhus Beek, Bakkerij Cees Hendriks, Daalder Kaas, Slager van Ginke, Marius DHZl en Gemeente Ubbergen