20 mei 2013

Open dagen Nijmeegse stadstuinen

 

15-jarig jubileum

Zaterdag 8 juni én zondag 9 juni 2013

Open Dagen Nijmeegse Stadstuinen !!!!!

Wat 15 jaar geleden begon als een klein particulier initiatief, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip bij vele tuinliefhebbers. Niet alleen het aantal deelnemers dat hun tuinen openstelt is enorm gestegen, ook het aantal bezoekers is enorm toegenomen.

Dit jaar gaan we met gepaste trots ons 15-jarig jubileum vieren en om dit jubileum feestelijk “aan te kleden”, zijn de tuinen zaterdag 8 én zondag 9 juni open.

Dit jaar gaan er meer dan 40 tuinpoorten open!   U zult op die dagen ontdekken dat elke tuin zijn eigen sfeer uitstraalt; aan een tuin immers, herken je het karakter van de eigenaar.

Grote tuinen, kleine tuinen, schaduwtuinen, formele tuinen, wat losser beplante tuinen, u treft het allemaal aan op deze dagen en u zult versteld staan van de diversiteit.

Ter gelegenheid van het jubileum vinden in diverse tuinen nog extra activiteiten plaats, te denken valt daarbij aan kunst en muziek in de tuinen, kortom er valt veel te genieten!   Een brochure met tuinomschrijvingen en adressen is vanaf heden tot 9 juni 2013 à € 3,00 te koop bij Intratuin Malden, VVV Rijk van Nijmegen en bij “Geknipt voor uw tuin” te Lent.

www.nijmeegsestadstuinen.nl

24_HCG_Nij DSC00131