18 mei 2013

10e keer VVLK 5 tegen 5 toernooi in Leuth

Zaterdag 18 mei werd in Leuth op Sportpark ‘De Duffelt’ het 10e 5 tegen 5 toernooi georganiseerd. De hemel zag er s’morgens dreigend uit maar het bleef droog. Ondanks het frisse weer zat de sfeer van het toernooi er al vroeg goed in. Ook dit jaar waren er weer teams met treffende namen aanwezig zoals ‘Daar moet nog gemaaid worden’ en ‘Zelfs helden raken vermoeid’. Maar aan de bar is niemand de fout in gegaan ondanks dat zes keer het team ‘Gratis bier aan de bar’ werd afgeroepen. Aan het toernooi deden 25 teams mee die volop genoten van het spel en van de gezelligheid tijdens deze dag. Er was een recreatieve poule, een prestatieve poule en een dames poule. Dit jaar, omdat het een klein jubileum was, werd er een extra activiteit ingebouwd. De rode draad was een snelheidsmeter. Elk team moest apart zijn kunnen tonen. Gemeten werd het hardste gemiddelde schot. Per team kwam er een snelheid op het bord. Winnaar was team Okto die De Kastanje in een shoot-out versloeg. Ook de finale van de prestatieve poule werd beslist tussen deze twee teams. Voor de zesde keer was het De Kastanje die de beker mee naar huis nam.  De finale van de recreatieve poule ging tussen het team van Janssen & Janssen en FC Bal op ’t dak. Eerstgenoemde werd de winnaar. Bij de dames was het competitieteam van SC Millingen/ VVK DA 1 winnaar van een mooie beker. Het bestuur dankt alle sponsors weer voor hun onvoorwaardelijke steun en mede door de inzet van DJ Winnie werd het een onvergetelijke avond. De hemel werd helder, het zonnetje kwam er nog even bij en iedereen genoot van een prachtig 10e toernooi in Leuth. (tekst: Sjarel Hubbers) zie de foto’s.

DSC_1766_VVLK

Het winnende team de Kastanje, dat voor de zesde keer op rij de titel won.