17 mei 2013

Strange Go en Voetbal in Caféhaus Niederrhein

De Strange Go speelt op zaterdag 25 mei in Caféhaus Niederrhein in Kranenburg. In het voorprogramma speelt de band Sway en de Wylerse sopraan Kerstin Jansen verzorgt een gastoptreden. Samen met zanger Leo Verriet van de Strange Go zal ze het nummer Barcelona van Freddy Mercury vertolken. Haar zoon Lennart speelt dan de toetsen. De muziek is op het overdekte perron: binnen staat een grote TV waarop de liefhebbers de Duits-Duitse  voetbalwedstrijd (Bayern-Dortmund) kunnen zien. Sway speelt jazzy nummers en begint om 20.00 uur. De Strange Go speelt vanaf circa 21.00 uur. Na een rustperiode van ruim tien jaar hebben de leden van deze roemruchte formatie uit Beek en de polder  een jaar geleden de instrumenten uit het vet gehaald en de stemmen gesmeerd om nummers al Go like Elijah, Raining Men, Banger Hart, You, Think, Summer in the City en nog  veel meer ten gehore te brengen. Weet u nog: met  optredens in onder meer Hong Kong, Kenia, Amerika,  Costa Rica, Duitsland en Frankijk en op de TV (Passage) haalde de Strange Go destijds regelmatig het nieuws. Ook werd ooit de Zilveren Microfoon van Nijmegen gewonnen.  Oude glorie inderdaad, die overigens  niet vergaan is.   Het belooft een swingende avond te worden. Zaterdag 25 mei Caféhaus Niederrhein (oude station) Kranenburg,20.00 uur

DSC_0466_Strange_Go