12 mei 2013

31e Dag van het Levenslied in Nijmegen.

Deze zondag was de 31e uitgave van De Dag van het Levenslied” in het Valkhof in Nijmegen. het programma begon met een optreden van het jeugdkoor Smile uit Nijmegen, gevolgd door het Hartkoor uit Kekerdom. Het werd een prachtig optreden. Maar ook was er een optreden van Theatralala (Sylvia) en de Bekenezen (de Beekse Hofbrouwers). De presentatie was in handen van Danny Pannadero. zie de foto’s.

DSC_0052_Hartkoor

De dag werd afgesloten met een optreden van Koos Alberts. zie de foto’s van Koos.

De Dag van het Levenslied 2013 – Valkhofpark

Zondag 12 mei 2013 – entree gratis
Van 14.00 tot 23.30 uur

Janken van geluk!

Zondag 12 mei is het weer huilen met de pet op! Tussen 14.00 uur en 24.00 uur vindt op het valkhof de 31e Dag van het Levenslied plaats. Drie decennia geleden begonnen bij het Steigertheater en intussen uitgegroeid tot een niet meer weg te denken evenement op Moederdag. Nijmegen maakt zich weer op voor de zomer! Muziek om van te smullen of huilen, maar hoe het ook zij: De Dag wil niemand missen.

Kleine wasjes
Speciale gasten om 18.00 uur dit jaar zijn de mannen van Trafassi. Wie herinnert zich niet hun grote hit uit 1985 ‘Wasmasjien’ ? Laat die mannen maar lekker draaien! Zij zullen het valkhof in zomerse sferen dompelen, ongeacht het weer. Uit de twee voorrondes in de Lindenberg selecteerden we veel vers bloed, zoals daar o.a. zijn: de Duitse Slagers, Bats, de Drieketiers, Nel , Nelly en de Nuilers en Moeder, wat doe je nu? De middagpresentatie is in handen van niemand meer en minder dan Danny Panadero, terwijl Keessie het weer avondgedeelte voor zijn rekening neemt. En we zijn weer bijzonder blij met onze slotact, maar wie dat is blijft traditioneel geheim!

Jeugdig tintje!
De 31e editie krijgt een speciaal jeugdig jasje. Het programma zal worden geopend om 14.00 uur door Jeugdkoor Smile uit Nijmegen. Verder zal er in de ruïne voor het eerst een open podium voor kinderen worden georganiseerd. Hier hopen we het smartlappentalent van de toekomst te spotten. Daaromheen zullen de heren van de Fantasie 3 weer een aantal spetterende optredens voor de kleinsten verzorgen. Aanmelden voor het open podium moet vooraf via onze site en hiervoor geldt: Vol=vol.

De entree is zoals altijd gratis en we zijn sterk afhankelijk van de drankomzet dus willen we jaar in jaar uit verzekerd zijn van Nijmeegs leukste feestje, laat dan zelf meegebrachte drank s.v.p. achterwege. De organisatie benadrukt dat er aan de muntenkassa’s dit jaar volop met PIN kan worden afgerekend. Een nieuwe snelle verbinding garandeert een snelle afhandeling bij de kassa. Wel zo handig en geen gedoe met wisselgeld.

www.dedagvanhetlevenslied.nl –  Foto’s Dag van het Levenslied