10 mei 2013

Team de Kunning houdt benefiet BBQ.

Zondagmiddag 5 mei werd er een prachtige Benefiet BBQ georganiseerd door Team De Kunning en dat door veel vrijgevige sponsors mogelijk gemaakt werd. De emoties kenden deze mooie middag heel wat ups en downs.  Een verdrietig, maar ook mooi moment was, waarop Henk Hendriks (“De Kunning”) uit de rolstoel kwam en samen met zijn vrouw Corrie nog een keer danste. Team De Kunning bedankt iedereen, die in welke vorm dan ook heeft bijgedragen aan het slagen van deze middag.  Hartelijk voor jullie cadeaus, felicitaties, donaties, optredens, hulp en voor de geweldige steun die jullie, onze ouders en Team De Kunning hebben gegeven. Met de herinnering van zo’n leuke gezellige middag in ons achterhoofd wordt het beklimmen van de Mont Ventoux in Frankrijk op 7 juni een stuk makkelijker. U kunt nog steeds doneren, kijk hiervoor op http://deelnemers.tourduals.nl/team/56 Ook kun je nog steeds inktcartridges en toners inleveren ten behoeve van het goede doel. Het TEM tankstation in Millingen aan de Rijn is een officieel inleverpunt .  Ga naar www.dekunning.nl voor het laatste nieuws, de teamleden, etc.  Paul Hendriks, captain Team De Kunning. Foto’s: Hans Driessen

S6302439_Kunning