5 mei 2013

VVLK wint van SVO en is kampioen.

Zondagmiddag vond op de voetbalvelden van VVLK in Leuth de kampioenswedstrijd plaats tussen de elftallen van VVLK en SVO’68. (Leuth Kekerdom tegen Ooij). Het werd een spannende wedstrijd welke in het voordeel van VVLK eindigde, waardoor VVLK kampioen werd in de 6e klasse en daarmee promoveert naar de 5e klasse. Saillant detail is daarbij, dat deze 6e klasse wordt opgeheven en beide ploegen dus in het volgende seizoen in de 5e klasse gaan spelen. Er was ontzettend veel publiek, de stemming en het weer waren goed en het werd een groot feest in Leuth. Zeker na afloop, toen de 3e helft begon waarin ook de huldiging van het kampioenselftal plaats vond. Na afloop ging het team op de vrachtauto voor een triomftocht door Leuth en Kekerdom. zie de foto’s.

DSC_8261_VVLK