4 mei 2013

Nordic Walking techniektraining.

In Berg & Dal sloten 6 deelnemers succesvol hun 6 weekse Nordic Walking techniektraining  af met een tocht door de bossen en heuvels rondom hotel Erica en het Afrikamuseum.  De deelnemers werden getraind door KNBLO wandel instructeur Jackie Houkes die  deze training sinds begin van dit jaar geeft in Beek, Berg & Dal en de Ooijpolder.  Na afloop kreeg iedereen een certificaat uitgereikt. Vanwege het grote succes staat er op  zaterdag 25 mei weer een (gratis) kennismaking les om 10:00 uur vanaf parkeerterrein Hotel Erica te Berg & Dal op het programma. Na deze les is er de mogelijkheid om u op te geven voor de techniektraining. De Nordic Walking vereniging van “KwiekGroesbeek” organiseert daarnaast ook een kennismakingsles in de Wolfsberg te Groesbeek. Ook belangstelling om mee te doen? Meer informatie hierover is te vinden op www.deberken.nl of mail naar info@deberken.nl       zie de foto’s

DSC_6122_Nordic