1 mei 2013

Werkzaamheden aan de Duffeltdijk Leuth-Kekerdom

In verband met de werkzaamheden aan de N840 en de komende werkzaamheden in de kom van Leuth, is er besloten om de Duffeltdijk op voorhand te repareren. De reparaties bestaan uit het vernieuwen van een groot gedeelte van de grasbetonstenen langs de rijbaan, en het op hoogte brengen van de bermen, zodanig dat er geen water langs de weg blijft staan. De werkzaamheden starten vandaag, woensdag 1 mei. Op verzoek van de Gemeente en Provincie, wordt het verkeer, van en naar de Fa. De Beijer omgeleid via de Polderweg. Deze wordt opengesteld alleen voor bestemmingsverkeer. Een omleiding wordt hiervoor aangegeven. We verwachten dat de reparaties in ca. 5 werkdagen afgerond kunnen zijn.  Het overige verkeer kan gebruik maken van de Duffeltdijk, men dient wel rekening te houden met oponthoud in verband met de werkzaamheden. Wij vragen om uw begrip en medewerking tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.   Meer informatie Provincieloket Telefoon 026 359 99 99 E-mail provincieloket@gelderland.nl