28 april 2013

SVO en VVLK maken zich op voor wedstrijd van het jaar

LEUTH – De voetbalclubs van Ooij en Leuth maken zich op voor de wedstrijd van het seizoen. Beide teams hebben nog de mogelijkheid om kampioen te worden in de zesde klasse. VVLK heeft de beste kansen om zondag als kampioen uit de strijd te komen, de ploeg staat bovenaan. Toch houden beide clubs rekening met een kampioenschap. SVO speelt zondag uit in Leuth tegen concurrent VVLK. Het clubbestuur van SVO hoopt dat er zo veel mogelijk supporters naar Leuth komen. Er zijn tal van activiteiten georganiseerd rondom de wedstrijd op sportpark De Duffelt. Zo trappen de allerjongste leden van de voetbalverenigingen om 13:30 af voor een voorwedstrijd. Tussendoor en na de wedstrijden verzorgt DJ Tonneke de muziek in de kantine. VVLK zorgt voor extra faciliteiten op het terrein. Om 14:30 trappen de kampioenskandidaten af. Ook andere teams in de competitie kunnen nog kampioen worden. Of de kampioen echt uit de derby komt is dus nog niet zeker. Wel hopen beide clubvoorzitters op een mooie dag met veel supporters van beide voetbalteams en een gezellig feest na afloop. Ongeacht de resultaten op de andere velden en het resultaat van de wedstrijd tussen VVLK en SVO.

VVLK svo_1