26 april 2013

Ook Koningsspelen op de Titus Brandsmaschool Berg en Dal

Alle kinderen van de Titus Brandsmaschool in Berg en Dal hebben vrijdagmorgen mee gedaan aan de Koninkrijksspelen. In eerste instantie werden de spelen op het Hamersveld gehouden, maar toen de regen te erg werd, zijn ze allemaal weer naar de school gegaan. Daarbij was er een wedstrijd, wie de mooiste fietsen hadden versierd. De winnaars uit de onderbouw waren de kinderen uit de groep “PRINS”, die uit de bovenbouw waren van de groep “ARIANE”. Zij kregen als winnaars uit handen van directeur Monique Frentrop een certificaat.  De oudervereniging had als verrassing  voor ballonnen in rood, wit en blauw gezorgd, welke aan het einde van de spelen op het schoolplein werden opgelaten. Vooraf aan de spelen werd ook hier  Het Koningsontbijt  gehouden en keken de kinderen naar het startsein, dat hieraan vooraf ging. zie de foto’s.

DSC_4286_Titus_Brandsma