26 april 2013

Herinneringsmedaille voor 900 basisschoolleerlingen in Ubbergen

Tijdens de koningsspelen op 26 april ontvingen alle kinderen van de basisscholen in Ubbergen een lintje van de gemeente. Deze herinneringsmedaille is bedoeld als aandenken aan de kroning; een belangrijke gebeurtenis. Bij het 25 jarig jubileum van koningin Beatrix in 2005 heeft de gemeente Ubbergen ook een medaille uitgereikt aan alle basisschoolleerlingen. Dit was toen een groot succes.  In Ooij werden de medailles uitgereikt door de raadsleden Thieu Hoeken en Evert Ruiter en in Kekerdom door het raadslid Herman Scholtens. Daar vonden tevens de Koningsspelen plaats in het Kulturhus omdat het weer te slecht was om de geplande spelen op de sportvelden te houden.. Herman Leensen maakte de foto’s op deze beide scholen. zie de foto’s van Ooij. zie de foto’s van Kekerdom

DSC_5580_Kekerdom_copy