25 april 2013

Lezing Groot Berg en Dal 40 jaar

Vanavond was in Berg en Dal een lezing  met lichtbeelden door de Stichting Heemkunde over de historische locatie “Groot Berg en Dal”, dat dit jaar 40 jaar bestaat In twee delen werden de bezoekers mee gevoerd in de boeiende historie van de locatie “Groot Berg en Dal”.Tussen de twee delen in werd de expositie over deze locatie geopend, waarbij diverse voorwerpen uit de periode van het voormalige Groot Berg en Dal  worden getoond, waaronder een schilderij uit het bezit van mevrouw Remy uit Millingen aan de Rijn. De expositie zal tot en met 2 juni in Groot Berg en Dal tijdens kantoor uren te bezoeken zijn. Daarnaast zal de expositie elke zondag tot en met 2 juni van 14.00-16.00 uur te bekijken zijn.Tevens zullen er de komende tijd meer activiteiten rondom dit jubileum volgen. zie de foto’s.

DSC_3572_Groot_Berg_en_Dal