25 april 2013

Feestelijke uitreiking verkeersdiploma’s basisschool Opweg in Ooij

Donderdagavond reikte burgemeester Paul Wilbers de verkeersdiploma’s uit aan de 36 leerlingen van de  groepen 7 van de basisschool Opweg te Ooij. Van deze 36 leerlingen hadden de meeste leerlingen  0 fout bij het schriftelijk examen en slaagden een groot deel Cum Laude, omdat ze ook het praktisch verkeersexamen foutloos gereden hadden. De overige leerlingen hadden maximaal twee fouten en één had 4 fouten. De leerlingen hadden het afgelopen schooljaar wekelijks verkeersles gehad van Henk Baron. De uitreiking gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst in de school, waarbij ook hun ouders aanwezig waren. Namens Veilig Verkeer Nederland was Miengske Borremans aanwezig. zie de foto’s van Herman Leensen.

DSC_5338_verkeer