19 april 2013

Scootmobielcursus in Kulturhus te Beek.

De gemeente Ubbergen organiseerde vandaag in en rond het Kulturhus in Beek een scootmobielcursus. De cursus had als doel om de vaardigheden te oefenen en verbeteren, de verkeerskennis op te frissen en kleine mankementen aan de scootmobiel te verhelpen.  De cursus werd gegeven door Mario Kramer en was in samenwerking met Welzorg. In de training werd aandacht besteed aan verkeerskennis- en inzicht, werd er geoefend op een vaardigheidsparcours en er was gelegenheid om oren, ogen en reactievermogen te laten testen. Afsluitend werd er een praktijkrit in de buurt gereden en kregen de deelnemers een certificaat. Er hadden zich 14 deelnemers opgegeven, maar door omstandigheden konden er maar 11 aan mee doen. Tijdens de lunch was er een persmoment, waarbij ook wethouder Leidy van der Aalst aanwezig was, die de deelnemers toesprak en die alvast op voorhand, aan de deelnemers het certificaat overhandigde. zie de foto’s.
DSC_9829scootmobiel