17 april 2013

Inwoners Ubbergen en Millingen tevreden met Berg en Dal

Zoals het zich nu laat aanzien zijn de inwoners van de gemeenten Ubbergen en Millingen aan de Rijn tevreden met de door de gemeenten voorgestelde naam Berg en Dal. Althans als je kunt uitgaan van het principe: Wie zwijgt stemt toe, want er was nauwelijks belangstelling voor de inloopavonden, welke vanavond gehouden werden in de gemeentehuizen van deze beide gemeenten. In Ubbergen verschenen slecht 5 mensen op de inloopavond, waaronder twee echtparen. En zij waren allemaal voor de naam Berg en Dal. Ook in Millingen kwam bijna niemand. In groesbeek was dat anders. Daar kwamen tussen de 100 en 150 inwoners naar het gemeentehuis, omdat zij het niet eens zijn met de naam Berg en Dal en vinden, dat Groesbeek ook Groesbeek moet blijven. Waarschijnlijk hebben zij niet in de gaten, dat groesbeek ook gewoon Groesbeek blijft, maar dat alleen de gemeentenaam verandert na de herindeling op 1 januari 2015. Of ze willen het niet begrijpen. zie de foto’s.

DSC_9560_inloopavond