15 april 2013

Geslaagd jaarconcert De Busband.

Op zondag 14 april gaf  feestorkest Busband Novio uit Nijmegen o.l.v. Arnold Nijs haar unieke Jaarconcert in de aula van de Zonnewende in Nijmegen. Het thema was “de 2 families met 3 generaties muzikanten in haar midden”. Gastoptredens waren van het Trio Vink uit Nijmegen en der leerlingen van Flex Dansstudio uit Nijmegen.  Busband Novio heeft 1 vrouwelijke 3 generatielijn, familie Bink/Vink en 1 mannelijke 3 generatielijn, familie van Ekeren in haar orkest. De jongste generaties,Tim van Ekeren (8 jaar) en Kim Vink (12) maakten hun debuut op dit jaarconcert. De belangstelling was groot, waardoor er niet  iedereen een zitplaats had, maar dat was voor het publiek geen probleem. zie de foto’s.
DSC_8414_Busband

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.