13 april 2013

Aankondiging jaarconcert Busband.

Op zondag 14 april geeft feestorkest Busband Novio uit Nijmegen o.l.v. Arnold Nijs haar unieke Jaarconcert, met als thema de 2 families met 3 generaties muzikanten in haar midden. Dit jaar zijn te gast: Trio Vink uit Nijmegen en medewerking wordt verleent door leerlingen van Flex Dansstudio uit Nijmegen. Het Jaarconcert 2013 zal plaatsvinden in de aula van de Zonnewende aan de Boksdoornstraat 93 in Nijmegen.  Aanvang: 11.00 uur. De toegang is gratis. De zaal is open vanaf 10.30 uur. Het thema Muziek met 2 x 3 generaties! is een unieke gebeurtenis. Busband Novio heeft 1 vrouwelijke 3 generatielijn, familie Bink/Vink en 1 mannelijke 3 generatielijn, familie van Ekeren in haar orkest. De jongste generaties,Tim van Ekeren (8 jaar) en Kim Vink (12) maken hun debuut op dit jaarconcert. We zijn als vereniging trots op zoveel ‘eigen’ talent en willen dat graag aan u laten horen! Busband Novio komt met een enerverend programma waarbij Trio Vink, bestaande uit Kim (zang), Martijn (gitaar) en Anneloes Vink (piano) met het nummer Ave Maria van Beyoncé voor het eerst op de planken staan. Tijdens het door Busband Novio ten gehore gebrachte Grease Lightning verzorgt Flex Dansstudio uit Nijmegen een spetterende, in een zeker niet aller-daagse omlijsting. Daarnaast zullen de Busband Novio muzikanten in een ontspannen sfeer een rijk programma met verrassende muzieknummers ten gehore brengen. Dit is maar een kleine greep uit het programma dat tijdens dit concert plaats zal gaan vinden en er zullen zeker meerdere muzikale verrassingen de revue passeren.  U bent van harte welkom en we hopen u deze dag te mogen verwelkomen! Bestuur en leden Busband Novio Nijmegen.

Busband_Novio_Nijmegen