12 april 2013

Jaap Dirkmaat ontvangt Oudemansmedaille

Vrijdag 12 april reikte Hans Wijers, voorzitter van Natuurmonumenten, tijdens het Voorjaarsforum in Amersfoort de Oudemansmedaille uit aan Jaap Dirkmaat, voorzitter van Das&Boom, en directeur van de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap. Deze onderscheiding wordt toegekend aan personen die zich bijzonder inzetten voor de natuur. Jaap Dirkmaat is (mede-)oprichter van Das&Boom en natuurbeschermer van het eerste uur. Onder andere Victor Westhoff (1971), Ivo de Wijs (2005) en prof. dr. J.P. Bakker (2010) ontvingen eerder deze prijs, die is vernoemd naar de eerste voorzitter van Natuurmonumenten.

DSC_7973_Jaap_Dirkmaar

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.