11 april 2013

Vrijwilligers gevraagd voor avond4daagse Ubbergen.

De organisatie van de avond4daagse Ubbergen is alweer in volle gang. Deze avond4daagse is van di 4 juni t/m vr 7 juni. We zijn op zoek naar veel verkeersregelaars. IVM de planning en het verkeersregelaarsexamen (dat vanaf dit jaar digitaal gevolgd moet worden), zijn we nu al op zoek naar deze belangrijke vrijwilligers.  Ben je verkeersregelaar, en heb je nog geen mail ontvangen van de avond4daagse Ubbergen, dan kun je je opgeven via http://www.avondvierdaagse-ubbergen.nl/pagina/inschrijven-vrijwilligers.  Ook als je maar één avond kunt helpen, kun je je opgeven. Vermeld dan de datum en vanaf welk tijdstip je beschikbaar bent. Ken je mensen in je omgeving die verkeersregelaar zijn, stuur dit bericht dan (evt. via Facebook) naar hen door. En deel het evt op je eigen Facebookpagina. Bedankt allen voor jullie medewerking!