29 maart 2013

Verdacht persoon aan de deur in Ooij

Vanavond rond 22.15 uur meldde zich een persoon aan de deur van een woning in de Prinses Beatrixstraat in Ooij met de mededeling, dat hij zijn pinpas gebroken had en of hij wat geld kon lenen. De bewoonster is daar niet op in gegaan, maar het is een vreemd verhaal.  Misschien probeert hij het op meerdere plaatsen. Overigens was de man deze week al eerder in Ooij gesignaleerd. Signalement: Ca. 1.70 – 1.75m lang, geschatte leeftijd rond de 30 jaar, dun bruin haar, achterover gekamd en een iets gezet postuur

DSCF2602_copy

Intussen is gebleken, dat hij ook bij een andere woning heeft aangebeld. De bewoonster kreeg de indruk dat hij een blik naar binnen wilde werpen. En er is een melding, dat het deze week al eerder in de Prinses Beatrixstraat is voorgekomen. Inmiddels is gemeld, dat deze man ook in Ooij woont.