20 maart 2013

Fotowedstrijd voor Ubbergse jongeren.

Fotowedstrijd voor Ubbergse jongeren: Raad waar ze staat!
Ubbergse jongeren kunnen sinds kort voor informatie en fun terecht op een nieuwe website: www.jongindebuurt.nl. Om de website te promoten organiseert de gemeente een fotowedstrijd met de wethouder in de hoofdrol. Via twitter en facebook worden jongeren opgeroepen mee te doen aan de wedstrijd. De winnaar krijgt een tablet van Samsung (tab 2 7.0). De wedstrijd start op maandag 25 maart 2013. Raad waar ze staat! Wie kent de gemeente en raadt waar de wethouder staat? Daar gaat het om bij de fotowedstrijd. Op de nieuwe site zijn acht foto’s geplaatst, gemaakt in de acht kernen van de gemeente Ubbergen. Op elke foto het gezicht van wethouder Leidy van der Aalst. Aan de jongeren de uitdaging te raden waar de foto’s gemaakt zijn, ofwel, raad waar ze (de wethouder) staat! Als de jongeren de juiste foto’s aan de juiste kernen koppelen en aangeven waarom juist zij de nieuwe eigenaar van de tablet moet worden, maken ze kans de tablet van Samsung te winnen. De wedstrijd loopt tot 1 april 2013. De website Jongindebuurt.nl is een gezamenlijk initiatief van de gemeenten Ubbergen, Groesbeek, Millingen aan de Rijn en Beuningen. De wedstrijd is bedoeld voor de Ubbergse jongeren tot 23 jaar, maar jongeren uit de andere gemeenten mogen een gokje wagen.