18 maart 2013

Spar Looijschelder gaat voor Schooltuinproject.

Leo Looijschelder van de Spar supermarkt in Ooij bracht maandagmiddag persoonlijk de ingredienten die nodig zijn voor het schooltuinproject Piepertje Pom naar de BSO ’s in Ooij (Kinderdagverblijf Het Speelplein) en Beek (groep de Woudlopers en de Kidskookclub), beide behorende tot de BSO Villa Hoog en Laag. Alle scholen konden zich voor dit project inschrijven en deze beide kinderdagverblijven, alsmede de Laurentiusschool in Kekerdom (zij krijgen het nog) waren uitverkozen om een minituintje in ontvangst te nemen. Met behulp van deze minituin worden de kinderen in de gelegenheid gesteld om zelf allerlei vruchten en groenten te kweken. Ze hebben zo hun eigen moestuintje, dat gesponsord wordt door de Spar. De deelnemende groepen ontvangen elke week een nieuwsbrief, waarin ze kunnen lezen, wat ze die week met hun moestuintje kunnen doen en zo kunnen de kinderen het groeiproces goed bijhouden. zie de foto’s.

DSC_8467_schooltuin DSC_8550schooltuin