18 maart 2013

Autoinbrekers actief bij Kulturhus-Biezenkamp in Beek

Terwijl de ouders van de kinderen van de basisschool de Biezenkamp in Beek op het schoolplein stonden om de kindjes op te halen, heeft een dief maandagmiddag rond 14.00 uur van dit moment gebruik gemaakt om in te breken in een zwarte Dacia personenauto. Deze auto stond geparkeerd aan de achterzijde van het Kulturhus op de parkeerplaats, aan de zijde van de Nieuwe Rijksweg.  De inbreker heeft de tas van de eigenaresse meegenomen (grijs-blauw, stof, van de HEMA, model met klep) met daarin agenda, paspoort, pasjes. De eigenaresse, die daardoor bijzonder gedupeerd is, hoopt natuurlijk dat deze spullen in de buurt zijn gedumpt. Heb je iets gevonden? Laat het weten via de webmaster 06-24701354. En mocht je iets gezien of gehoord hebben meldt het aan de politie via 0900-8844

politie_auto